2024-02-20 605 浏览
本身系睇社交媒体网站啲foodie reels之后去试 见佢影到好好睇 又有海鲜咁 咪谂住去试吓点知去到系大伏! ! ! 首先唔明点解坐低5秒都冇就送低过鸡煲,唔讲仲以为系人哋食净𠮶啲,𠮶鸡煲系冻,要自己再煮再翻热。 食完之后,比钱加咗𠮶汤打边炉,但𠮶汤系完全冇味,仲衰过落粒浓汤宝落去。 之后自助区 饮品选择都超少,大约就系其他火锅店嘅一半都冇,而饮品大约都系得四五款。讲到牛肉呢间店舖系人手落单,不过基本上佢啲牛嘅质素差到,你叫完一次应该都唔会想食第二次。 牛系未解冻,成嚿咁攞出嚟,又冇牛味。我𠮶日系食第二个餐最后埋单,每人连加一大约360蚊左右。总结嚟讲,如果想整蛊个friend就介绍佢去呢间啦,包保佢可以食到一肚气「满载而归」。Btw 店家系社交媒体网站已经blk咗我
本身系睇社交媒体网站啲foodie reels之后去试
见佢影到好好睇 又有海鲜咁 咪谂住去试吓
点知去到系大伏! ! !

Btw 店家系社交媒体网站已经blk咗我