2024-05-09
知道呢一间嘢都开咗一段时间,位置上叫做比较唔系人来人往嘅大街。好食评,枕住都会记得,咁啱𠮶日真系记得,又系附近,所以特登行出去,满心期待嘅心情…咁试佢个招牌啦,佢有张卡仔教你个食法,系将成个猪扒连蛋放喺饭上面,点解冇影相呢?因为卖相差,个猪扒炸到深啡色,蛋少,水捞捞,所以冇食前相🙁咁好啦,水到咁样样,又点样放上个饭度啊谂住个样伏,味道都应该伏。但系又谂起点解咁多好评呢,会唔会都可能好食呢?算吧啦,猪扒唔得,蛋液根本唔够,所以水捞捞。面豉汤直程系水咁,我饮完第一啖,回返落去,因为我冇谂过系水一般几乎无味道,即刻第一下下意识反应,唔好吞落肚咁嘅意思其他几个朋友嗌𠮶啲就算唔系招牌,卖相味道都唔应该系𠮶个咁嘅价钱,至少平返二十蚊啦,都冇咁难受,搞到大家都记得唔好再去,其实应该可以做得好啲,点解搞成咁呢?