2023-04-03 283 浏览
呢间主题餐厅每隔一段时间就会转唔同卡通人物做主题 餐厅入面既布置同餐牌上面既食物饮品甜品都好靓好吸引 今日就黎试下 可惜今次系姆明做主题 完全冇兴趣 纯粹想试下佢地啲食物 同埋叫返当时既主题餐牌每人最低消费要够$150先会送返叫既食物同埋饮品既盒同埋杯我地两个人就咁叫左个山下丼饭 拣左个亲子丼饭配味噌汤 一黎到个亲子丼饭个卖相完全唔吸引 就系一个普通既滑蛋鸡扒饭 味道正正常常 但个味噌汤真系唔错 好够热 好够味 几好饮 个餐加$48追加左一杯冻既山下水果茶 几大杯 几足料 入面好多水果 但饮落好淡 冇乜味 另外仲跟埋一件是日蛋糕 系一件手工千层蛋糕 卖相系ok 甜品叫左个鲜杂果梳乎厘班戟 制作时间预返四十至六十分钟 时间等得耐都唔系问题 但系个甜品一黎到见到个卖相真系唔想食 好明显整既时间耐左 个面已经系深啡色 㶶左 食落冇蛋香味 冇甜味 完全冇空气感 好似食梗一旧冇味又㶶左既蛋糕咁 糖浆都系得少少甜味 同埋点落去个下系好稀 鲜杂果就正正常常整体黎讲 好难食 冇下次

整体黎讲 好难食 冇下次
冻山下水果茶