餐厅: 校長燒肉日韓料理 (觀塘廣場)
资讯:

2024-04-20 1067 浏览
观塘校长烧肉 系四间校长内最差最差,我19-4-24 第一次去,烧烤无牛扒,一口牛肉粒,无三文鱼鲛,骨腩,鲭鱼,鸭胸,小食无螺肉,青口,中华沙律,苹果沙律 ,寿司居然全部都是饭卷 !无三文鱼寿司及其他类 ,饮品连冇糖可乐,忌廉,都冇供应 ! 我等咗2个小时,所有肉类都无转过,连生菜都没晒,居然放D四季豆出嚟,四季豆点样烧点样渌?????而最重要系D腌过嘅肉非常咸,十分咸,好难食,好难食,好难食 ! 去食乜日烧好过佢 ! 飞屎卜D like都系因为要提前一点入去而点的 ! 而我去过大埔校长,同一价钱,上面提到无既都全有,只是要一点45分开始,完全无问题 ! 人家写明白,客人贪平咪迟D佢,你老板官塘𠮶间广告写明1点开始,去到又屈D客留言赞LIKE 仲衰过大陆做假,系飞屎卜差评又比佢铲咗,呢间垃圾正一初一唔折十五都折 ! 仲有校长烧肉唔知点解张牛油纸永远系细过个炉,个炉侧偏污糟邋遢,几年都唔改,唔通买咗万年纸,定其中一个老板埋班时是出份纸 !
2024-04-19