原本我地一行人想o系新都城一期间意大利餐厅食晚饭, 但等左成个钟都未有枱, 朋友o系附近揾到呢间餐厅无乜人等位。一坐落去见到D餐具唔系洗得好干净, 已经心知不妙, 不过我地一大班人, 礼拜六附近餐厅都大排长龙, 所以都无理咁多。于是我地攞张ORDER纸填, 点知发觉张ORDER纸俾人填过, 再攞第二张又系俾人填过, 再攞...又系..., 原来佢地好环保, 将D ORDER纸循环再用, 我都支持环保, 但系唔该佢地擦得干净D啦!讲返重点食物啦!炸鸡软骨, 外面层炸粉好厚, 仲硬过入面旧鸡软骨! 鳗鱼玉子烧, 好似食煎蛋咁, 完全食唔到有鳗鱼!三文鱼刺身, 好厚身但食唔到鲜味, 仲觉得有D韧同埋有根! 三文鱼软壳蟹反卷, 上面块三文鱼又梅又冧, 好唔新鲜!寿司, D饭好松, 好易夹散!价格一D都唔算平, 呢度个餐牌应该系旧既, 宜家果个价钱仲贵过旺角好多日本餐厅!总结: 贵夹难食!

讲返重点食物啦!

炸鸡软骨, 外面层炸粉好厚, 仲硬过入面旧鸡软骨!

鳗鱼玉子烧, 好似食煎蛋咁, 完全食唔到有鳗鱼!

三文鱼刺身, 好厚身但食唔到鲜味, 仲觉得有D韧同埋有根!

三文鱼软壳蟹反卷, 上面块三文鱼又梅又冧, 好唔新鲜!

寿司, D饭好松, 好易夹散!

总结: 贵夹难食!
2011-09-24