(非会员)
2006-11-20 95 浏览
寻日我同妈咪去开养和,咪去试佢啰,点知一入去就叫我搭台(明明有三张卡位),我心念可能我唔系熟客,算啦,照坐,一睇餐牌价钱同麦奀记差唔多,心念(唔系挂,人地几十年招牌㖞)后尾听个经理讲,佢老板系铜锣湾仲有一间,间有几十年,间关哩间咩事呀,李生如果卖云吞面又卖几百万一碗呀!我同妈咪叫云吞面,炸酱捞面,鲍鱼鸡粥,油菜,炸两云吞面:面淋晒,而且等好耐,最后一样到,云吞面都系咁,同街d一样,我吃唔出有咩特别炸酱捞面:面又系淋,炸酱冻,面就暖暖地,超难食鲍鱼鸡粥:罐头鲍鱼,鸡就新鲜,ok la粥底唔错油菜:冇特别,如果油菜都难食死好过la炸两:食得出系新鲜炸,不过d皮村晒,之后又揾第块皮再包埋单237元连加一,我唔比贴士,个女经理就口黑面黑,走番收银细细声话吃唔起唔好吃啦,我一个月人工六万几,我吃唔起?懒得同d冇修养人吵,费事教精佢,以后都唔会再去ps:到我走都仲有一张卡位未有人坐
我同妈咪叫云吞面,炸酱捞面,鲍鱼鸡粥,油菜,炸两

炸酱捞面:面又系淋,炸酱冻,面就暖暖地,超难食
鲍鱼鸡粥:罐头鲍鱼,鸡就新鲜,ok la粥底唔错
油菜:冇特别,如果油菜都难食死好过la
炸两:食得出系新鲜炸,不过d皮村晒,之后又揾第块皮再包

ps:到我走都仲有一张卡位未有人坐