2013-05-04 966 浏览
之前听个朋友讲话呢间几好食,上到黎又比其他食评家误导(以为海胆刺身就算无得任食都会起码一人送一份...我认我天真),所以咪黎试下,点知...选择少唔在讲,既然种类唔多,起码啲野食都应该好食先啦,话晒你都收紧人地一个唔平既价钱(出旺角起码平一旧,仲要有任饮),你比啲咁既野人地食,仲要每人送一观野饮咁多...先黎左个海鲜拼盘迫人叫一set都算(姐系有得任食,但无得散点),咁你都比啲新鲜野人地食丫,除左个生蚝入得口之外,个虾又硬,个螺又有怪味,个青口仲...放唔到入口跟住黎左啲刺身三文鱼hea切,我算~凡立贝刺身叫做成餐最好食既野,所以之后系咁叫,个虾都鲜既,不过个虾壳仲喺度,要自己搣,唉,仲差过去酒楼食虾-.-牛肉粒,叫做入得口,完全无惊喜鸡软骨加软壳蟹,难食之后点左样叫"烧鱼"既物体,心谂起码都烧鲭鱼啦,点知=.=自己睇啦,我唔想再讲跟住叫左碟"炒杂菜",呢个真系伏中之伏,啲菜得一款,又学人叫杂,都算啦~我地得两个人你比碟劲大碟既我,你咩居心好明显啦最后无野好食之下又叫返啲刺身,但系切到一粒粒咁,食牛咩依家,无心唔好学人做啦,仲要咬落去劲多筋,收得人呢个价钱你起码比返啲正常野人地食丫总括

,仲要每人送一观野饮咁多...

先黎左个海鲜拼盘

跟住黎左啲刺身

牛肉粒,叫做入得口,完全无惊喜
鸡软骨加软壳蟹,难食
总括黎讲,我系从来未食过啲咁难食既放题,每食一道送都多一份惊吓,越食越觉得自己好蠢,我开始怀疑自己系咪得罪左我朋友=.=
2013-05-03