2022-08-04 134 浏览
系我帮呢间野喺open rice开返个profile嘅 亦都系我人生第一次喺OpenRice开profile 因为间野真系好难食上次我第一次叫 佢推介椒麻汤底 佢话系好香嘅 另外仲嗌左萝卜同猪红 结果 佢个椒麻汤底系一个冇味嘅汤加一pat酱 然后啲𩠌都系冇味嘅🤷🏻‍♀️到今日 我地决定俾多次机会佢先真系写食评 今次食秘制辣汁 秘制腩肉 咖喱鱿鱼 又系全部都冇味㗎 今日仲见到佢厨房个地下有大大只曱甴💀💀💀💀我真系觉得好惊讶 点解而家呢个世代开嘅舖头可以难食成咁 你话老人家做咗几十年仲系未跟得上时代 以平取胜就话啫 呢间野系啲后生嘅人开个㖞 点解可以呢个质素都队出嚟俾人食? 我自问系地狱厨神 我都宁愿食自己煮嘅嘢 河畔呢头已经冇乜好嘢食 可唔可以唔好浪费舖位浪费食物 可唔可以用心煮 唔好谂住用平黎吸引第一浸人就算呀? 真系觉得咁样可以长远run落去? 3.8.2022

3.8.2022
2022-08-03