2022-08-15 376 浏览
闺蜜之前话试过杯朱古力又靓又好味,要带我去一齐试谂住星期五嘅2点半应该无乜人,所以无book到位,点知去到竟然无位,等咗半个钟先入到去原本系谂住食lunch,但入到去都3点零,夜晚又要去打边炉,咁啱见到有小王子tea set就试下,因为包埋我地最想饮嘅艺术打印朱古力(可选咖啡),一于就叫哩个啦,唔好谂当职员送嚟嘢饮,哗哗哗,真系好靓😍 忍唔住系咁打卡,影相艺术打印朱古力可以拣店内有嘅图案,亦都可以选用客人自备嘅相片,朱古力唔止有外貌,内在亦都好好,唔会好甜,朱古力味浓,厚厚嘅cream😋小王子tea set包括:香煎鹅肝鸡肉牛油果三文治大虾烤菠萝多士香煎带子芒果多士彩虹奶冻马卡龙迷你鲜忌廉泡芙草莓奶黄酱迷你果挞Tea set食物味道一般,尤其彩虹奶冻,闺蜜话有阵阵药水味,而我就觉得过甜,其他就不过不失,等候时间亦有啲耐,等咗个钟左右先到
闺蜜之前话试过杯朱古力又靓又好味,要带我去一齐试

当职员送嚟嘢饮,哗哗哗,真系好靓😍 忍唔住系咁打卡,影相

小王子tea set包括:
香煎鹅肝