2016-06-23
< 布甸狗墨西哥塔可饭 $139 > 终于朝圣到唔洗等 👯👯👯 但系我唔系中意布甸狗 😂 纯粹只系见到佢地个 taco 饭想怀缅一下!我系极中意食墨西哥野,以前成日系美国食,至少两日一定要有一餐系墨佬野,真系好好味,又健康,好多都有 pinto beans black beans,营养价值一流,夹埋啲 brown rice lettuce tomatoes cheese corn 同埋极多既 guacamole 真系此物只应天上有,超超超正!真系真.减肥恩物,唔明点解会有朋友会话难食 😒😒😒 但系发觉香港真系唔多,所以我今次黎就系想过一过口瘾,我谂呢个大概算系咁多卡通人物之中系最好食既一间,其实呢个唔难整得好味,基本上齐料多料就得,首先布甸狗上面果只野系忌廉芝士,对落布甸狗顶帽系半粒牛丸,而布甸狗就系黄姜饭,配料方面有蛋、蕃茄、生菜、芝士、碎牛肉肉酱、极少牛油果!质素黎讲系叫正常一般,唔系超级好食,不过我果时进入左疯狂怀念 mode 就觉得超级好食!呜呀!但系牛油果真系太孤寒比劲少,我系劲中意食牛油果,如果比多啲就会加分!😍