2020-01-10
我觉得呢间餐厅以日本嘢黎讲都算系一个庆祝既好地方😈因为佢个门面好靓 超有feel 但系𠮶日因为比较full Booking我哋两个人就冇得坐包厢 如果大家多啲人嘅话可以试下book个包厢 感觉应该会更加正😋😋😋呢度每一样嘢个摆盘都好靓 好适合黎打卡😎😎😎·盐炎烧六式珍味蚝 $248呢一个presentation真系好靓 就系因为佢呢一个我先决定book呢一间餐厅佢另外寿司都有一个类似咁样嘅platter但系𠮶个我就冇影相lu🙊🙊佢唔系每一粒蚝都好好食 可能因为佢想做多啲唔同嘅口味 但系我觉得有d味同个蚝唔系真系好夹 但系我觉得呢个都值得一试既keke😍特别推介佢个芝士味 海胆 同埋蒜蓉味 呢啲combination真系冇得输😈·黑松露鳗鱼卷$168呢一个都几好食 佢条鳗鱼本身个调味做得唔错 同埋个黑松露味都好出 系一个几好食嘅卷物😍😍·#rbyeat#rby日本菜#rby尖沙咀·📍尖沙咀天文台道8号3楼2号舖
盐炎烧六式珍味蚝 $248
黑松露鳗鱼卷$168