2022-04-26 194 浏览
为食猫系香港好少见到d用花做主题,而又整咁靓咁舒服既cafe特别系南丰大厦呢间,因为比较少人,所以感觉上更chillInfiniti C主打生酮饮食,而为食喵从来都无试过keto,估唔到原来可以整得咁吸引牛油果蟹肉汉堡(3/5)用成个牛油果黎整既绿色汉堡真系好赏心阅目,再配埋份量都几多既蟹肉、蕃茄同紫洋葱,真系好健康,怕肥既人食呢个做正餐就岩岩好啦,不过个味就比较平平无奇,无咩特别开心果 keto cake(4/5)佢d蛋糕真系好靓好吸引,由于生酮饮食系可以食健康既脂肪,但要食少d碳水化合物,所以佢d蛋糕既cream都比较多,更松软,食落去都好似无咁肥,另外佢既开心果味都好出虽然佢d蛋糕真系好靓,搞到我样样都想试下,但成90蚊一件真系有d贵只可以间中同d女仔fd黎下

特别系南丰大厦呢间,因为比较少人,所以感觉上更chill

牛油果蟹肉汉堡(3/5)
平无奇,无咩特别

开心果 keto cake(4/5)
都好出
只可以