2022-08-06 495 浏览
地址-📍铜锣湾轩尼诗环境/设施- 经过见到新开张有天丼买一送一,即刻入去睇下😎今次天丼(原价$98)买一送一,即系平均$49就食到碗天丼,好抵🤑入面好大,枱与枱之间仲好阔落,咁就唔怕逼了👍🏻特色-梗系试下个天丼,真系几好食,上到嚟真系好大碗,系灯光下闪闪发光,好吸引✨✨有炸虾炸鱼炸南瓜等等,好脆仲唔会话好油腻🙆🏻‍♀️最惊喜系炸青椒,连平时唔食嘅小编都觉得好正,完全冇草青味得甜味🫑仲叫埋炸鸡好好味,呢间丼丼屋所有炸物都值得推荐💁🏻‍♀️最好系所有丼饭都配小菜同汤,叫埋个定食,摆盘都好靓好整齐好似去咗日本咁🇯🇵人均价格-$92/pp评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)食物:🍀🍀🍀🍀🍀环境:🍀🍀🍀🍀服务:🍀🍀🍀🍀🍀#hkfoodie #吃喝玩乐 #原相直出 #铜锣湾美食 #朋友聚餐 #新餐厅 #轩尼诗大厦 #打卡
地址-📍铜锣湾轩尼诗

特上天丼

人均价格-$92/pp

评分-回头草指数(🍀🍀🍀🍀🍀满分)
食物:🍀🍀🍀🍀🍀
环境:🍀🍀🍀🍀