2008-09-21 8 浏览
呢一日bb特登陪我食lunch呀!!佢放假都来接返工既我, 真系超开心!!呢间野好多人book晒位, 所以我地都系book左位先有得坐ja仲要坐张我唔钟意既添, 不过bb话我见到佢就开心啦, 又系wor!!haha我地叫左个杂扒配薯条, 龙脷鱼柳配意粉, 其实我地两个明明都系钟意薯条, 唔知做咩要叫意粉haha..成日都惊食唔饱/唔好食要分散投资食之前佢会比我地一人一樽bonaqua水, bb话几好~ 仲有一碟salad, 不过bb唔太like..我就食ge, 不过同我第一次去九如坊, 我觉得碟salad一次比一次细碟...个龙脷鱼柳比上次煎得冇咁干身, 个意粉汁又淡左d...好在bb一路食一路切杂扒喂我食, 仲留好多薯条比我后尾见我停手又停口直情成碟都比左我食...但系杂扒真系好味好多架坐楼上其实几静ge, 不过想揾人落单就烦d, 撞arm有人包左半个场就会劲嘈因为area细会好应声, 所以我地都好快走~~bb又特登做kai野tum我开心haha呢度最好就系有生果任食, 算几healthy啦~不过d水准keep返平时既高水平先值咁贵呢~~~~~~~

个龙脷鱼柳比上次煎得冇咁干身, 个意粉汁又淡左d...
好在bb一路食一路切杂扒喂我食, 仲留好多薯条比我
bb又特登做kai野tum我开心haha
呢度最好就系有生果任食, 算几healthy啦~
不过d水准keep返平时既高水平先值咁贵呢~~~~~~~