近排发现某E字头app订位好多都有折,岩晒我呢d weekend 好late lunch /early dinner 既人,咁谂住试下呢间庙街既印度野,Google review 都唔错,心谂应该可以一试。但成个体验系一个字「伏」! 伏位绝对唔系野食,而系餐厅既营商手段!讲下野食先, overall 野食都真系唔错,特别系lamb curry , 羊腩好淋又唔会俾肥膏你,咖哩偏重蕃茄味,酸度适中,有order mild 但反而一d都唔辣;garlic naan烟轫得黎唔会太厚,底层有点儿香脆,蒜味唔太重但我几钟意。Pani puri有8粒,同之前食既相比呢间无咁辣,薄荷味mild d所以唔会太「冰感」、整体而言都系满意既。Tandoori chicken: 铁板上菜有「炸」一声既效果,底层蔬菜都煎都好香,鸡肉唔鞋 又唔会干争争,又系有surprise 既烤鸡。Palak Paneer: 芝士菠菜经常系我会order黎做curry alternative , 感觉上有蔬菜又可以食埋d naan, 呢间d芝士比较溶,无咁多cube俾你嚼,而且偏咸,不推荐。另外试左印度啤King fishe

Garlic  Naan     &lamb  curry

Pani  puri

另外试左印度啤King fisher ,偏淡的lager 但可能都balance 番印度菜既重口,系几好既配搭 /

重点来了,虽然古语有云「行商必奸」,但使用过几次E字头app既经验话我知,未必的 ,总有餐厅需要用唔同平台俾d discount 去吸引唔同客群。
但天真既我今次错了,呢间餐厅野食真心ok, 系环境比较杂(我下午3点行过黎都俾街上伯伯望)但身边有壮男加上日光日白唔怕的,内部环境就系好旧式既印度红同印度啡,无乜装修,但起码干净企理。app度写系a la carte menu 野有5折,但埋单果阵佢竟然话佢俾我地睇既menu 已经5折左。 我地真系打左个突,咩叫5折左?咁叫佢俾original price menu我地睇 ,佢话无,话就算walk in 入黎都系睇呢份menú, 咁即系无论点都系得一份menu 一份价钱,从来无折,佢俾app既original price 资料根本系无根无据。
同佢理论下佢系咁二平几十蚊我地,但已经唔系价钱问题,而系佢成个经营手段太唔老实, 就算前面既野食有几满意都好,最后果下已经咩心情都无晒。

btw顺带一提,佢餐牌上24号既煎双蛋系$50, 如果呢个真系5折左既menu,即系原价系$100一份煎双蛋:0)
仲黎唔黎呢度食,请自行参详

If you want to try some average -good indian food, this may be a place for you. BUT, what we have experienced is we are entitled to have 50% off on the a la carte menu since we used the Exxxgo app, but what the dodgy owner / waiter told us was that the menu is already a discounted menu, and no matter you are a walk-in, or using any apps for any discount, they are using the SAME menu. This is a very dishonest way to run a business so no matter how good the food is, I will never come again.
tandoori  chicken
Pani  puri