2021-03-07 154 浏览
其实间餐厅个环境系几好,又阔落又好坐,啲员工服务都好好!同埋唔系太多人,如果想舒舒服服咁静静地同朋友倾偈,都可以嚟坐吓嘅。老实讲,啲嘢系几好食㗎!不过就唔好叫每人一个午餐咁少,因为都几细份😹😹午餐会跟餐汤同$28餐饮,都系啲咖啡或茶(过咗补差价),但系冇餐包。呢个系比较清嘅粟米汤,唔系好浓郁𠮶种。汉堡唔系套餐,要散叫,但个份量好够食。个猪扒食落都好Juicy,薯条都好好味个芥末酱店员会上枱之后响你面前帮你淋埋,效果几吸晴。最重要系,佢个包面有印度字嫁,详情可以望返个餐牌张图呢个比目鱼套餐系午餐,个薯菜比我想像中份量少好多个鱼同杂菇系好食嘅,煎得好香,不过真系细咗啲。除非你真系好细食啦,我本身系细只都觉得唔系好够如果为咗叫套餐有餐汤同餐饮,就唔建议叫呢个。其实个汤都系一般普通野,唔饮餐饮咪饮水啰,佢成个水壶任你自助加水ge反而个鸡翼就几好食,所谓黄到金,其实系咸蛋黄鸡翼🤡热辣辣食落去真系好邪恶

汉堡唔系套餐,要散叫,但个份量好够食。
个猪扒食落都好Juicy,薯条都好好味
,详情可以望返个餐牌张图

芥末忌廉猪扒汉堡

呢个比目鱼套餐系午餐,个薯菜比我想像中份量少好多

香煎比目鱼柳配香草牛油杂菇配薯菜

黄到金鸡翼