2021-03-28
今日同朋友一齐去大澳探朋友带埋一个bb黎嗌左个冬荫功汤 生菜包 虾饼 加个白饭冬荫功汤甜甜辣辣 未食闻落去已经好香 唔错🤤生菜包份量都好足 不过肉碎好似唔太够 但好好食虾饼有差唔多六七块 大大块 每块剪左一半 加埋泰式辣酱都好好食白饭都够两个大人食 用冬荫功做汤饭都饱 出餐亦快态度方面就好大问题了坐低到嗌野食都ok 有一个姨姨好好态度 几中意佢但有个阿姐就一直都用住好呼呼喝喝既态度对住我地我地个bb整跌左野 我地冇时间执个阿姐一埋黎就好大声 喂 阿仔跌左个melody阿!都算啦最嬲既系我地食左差唔多半个钟左右就话本来都迟左闩门架啦 差唔多要闩舖 半分钟后叫我地埋左单先 (我地七八点左右入座)跟住就食食下踢哂脚俾钱佢 够时间我自己食但冇时间俾我朋友食饱 不过我朋友都背脊骨落架啦 抱住个仔又要俾人催住走然后最有趣既系 一班男人入黎话 事头婆 7位阿跟住个阿姐就话 黎紧啦 走架啦走架啦我地已经黑哂面人地入黎食就款待 凭咩我地食野要催我地走?听番大澳朋友讲 佢地好似对原居民烚熟狗头禁 好好禁 但点解我地要受气呢?可一不可再!
带埋一个bb黎
坐低到嗌野食都ok
有一个姨姨好好态度 几中意佢
但有个阿姐就一直都用住好呼呼喝喝既态度对住我地
我地个bb整跌左野 我地冇时间执
个阿姐一埋黎就好大声 喂 阿仔跌左个melody阿!
都算啦
最嬲既系我地食左差唔多半个钟左右
然后最有趣既系 一班男人入黎话 事头婆 7位阿
跟住个阿姐就话 黎紧啦 走架啦走架啦
我地已经黑哂面
人地入黎食就款待 凭咩我地食野要催我地走?
可一不可再!