2020-06-05 453 浏览
睇相食饭卖相好靓加上黄店决定去帮衬,系门口侍应话冇位,系门口等左阵有人走见到入面都张枱吉左,但侍应都冇叫我地入去,系门口等极侍应行过一个眼都冇望过我地,唯有自己入去主动问先埋座。叫完野食都好快送黎,4个人嗌左三个意粉,一个饭。卖相同啲相一样不错,个富士山饭啲咖哩汁好稀,好快比啲饭吸哂,食到后面好似糊仔。另外三个意粉情况都一样, 可能有个雪糕球系到融左之后,个忌廉汁稀到好似汤都咁🥴味道一般,朋友粉红色果碟食到一半都唔食了。野饮系食到一半送到,真系最失望。嗌左两杯mocha,一杯热榛子朱古力加棉花糖,一杯士多啤梨奶昔都系分开时间上,其中mocha一杯系少冰,男店员直接摆低就离开,令人感觉好差正常餐饮服务都冇。除左杯士多啤梨沙冰正正常常,其他三杯都极之难饮,mocha好似饮紧奶沟水咁,确实难以想像一间Cafe嘅咖啡有如此水准🤯🤯🤯🤯🤯总括嚟讲成间Cafe食物质素嘢饮质素都对唔住佢既收费,偏贵嘅收费九流既服务,如果为咗一张呃like相而去帮衬一啲都唔值得。
午餐