芝加哥串燒酒場 (明雲閣)

Chicago Bar And Restaurant (Ming Wan Court)
2023-07-19 34 浏览
星期五晚上同啲朋友喺元朗嘅芝加哥串烧酒场食晚餐,佢哋专门卖串烧小食同酒😛我哋叫咗好多串烧,有牛肉金菇卷、炭烧猪颈肉、黑猪腩肉、鸡软骨串、水牛城烧鸡翼、烧茄子同埋烧鳗鱼等等。最出色嘅串烧系茄子,香味好浓郁,口感滑嫩,再加上日式汁料,真系好正😍除咗串烧之外,我仲好钟意啲车厘茄鸡脾肉串同埋日式蛋包饭。前者清新脆口,后者滑嫩香甜🤩最惊喜嘅系香葱烧半壳扇贝同埋香葱花广岛蚝,两款海鲜都好新鲜好juicy,再配埋香葱油同埋日式汁料,真系好好味!😳而且份量都几大啊!广岛蚝仲加咗香草芝士同埋啲辣椒粉,令味道更加丰富😉当然唔少得试佢哋嘅特饮,包括Little Creatures IPA同Magners Original Apple Cider。Little Creatures IPA清新易入口;而Magners Apple Cider味道浓郁,男女都好岩饮啊😛总括黎讲,呢间餐厅份量大,价钱又唔贵,真系好推介啊😉

总括黎讲,呢间餐厅份量大,价钱又唔贵,真系好推介啊😉