餐厅: 百芳池上便當 (V City)
资讯:

今日叫左个百芳猪扒便当,绝对系我喺香港食过最好食既台式便当!先讲主角,因为外卖,个猪扒唔系好脆但都有少少香口感觉,相片都睇得出佢似系半煎炸咁整,唔会厚厚一层脆浆咁,亦都唔会好油腻,加上猪扒好入味,食多多都唔会觉得好漏。呢个便当食每一啖都好有惊喜,因为佢既配料好丰富,有爽口既菜脯、香辣炒粉丝、粟米肉碎、炒绍菜同埋半只蛋,好欣赏佢有肉有菜、营养均衡,好食得黎又有营养讲埋杯跟餐既阿萨姆红茶(少甜少冰),可以自行选冰度同甜度,红茶好香又解腻,系普通台式茶饮店既质素,唔错!份量方面,对正常女仔黎讲偏大,男仔食就应该刚刚好。至于价钱,$61有饭有野饮,加上喺地铁上盖既商场入面,呢个价钱合理!如果经过绝对要黎食~~

份量方面,对正常女仔黎讲偏大,男仔食就应该刚刚好。

如果经过绝对要黎食~~
百芳猪扒便当
百芳猪扒便当