2018-09-11
第一次黎食魔膳厨房,原来好近APM,好近地铁站🚇。系观塘广场个、马会对面。要上楼梯,上一层,夜晚行上去灯光好光猛,上到去仲有靓靓门口💁🏻好岩就系影相。📸入到去都几大,装修摆设好靓,系打卡好地方,坐位宽敞,差唔多每个客人唔同角落令到我地有啲空间感谈心👫👍🏻工厦餐厅黎讲佢都几多野食,有意粉,意大利饭,牛扒,牛肋骨,又有Set Dinner,餐汤、餐包、主食、饮品。🍹🍵🍧🍝自助沙律🥗任食每人加$38元有沙律、青瓜、粟米、车厘茄、菜、螺肉、中华沙律、西瓜、三色椒我想讲佢个螺肉好好味。啫哩好甜甜地,切得大大粒,真不错。蘑菇忌廉汤,好creamy,有蘑菇味道。罗宋汤,酸酸地又有少少微辣,好开胃餐包好松软香煎带子黑机露意大利饭$168带子特登煎过,大大粒,有少少蟹子,黑松露个汁配埋粒粒分别既饭真系好好味。香煎三文鱼柳配藜麦沙律$178三文鱼肉质鲜嫩,如果就甘食配三文鱼,未必会觉得好好味,如果配埋个酱汁,令到成个食物味道更加有层次。D沙律菜有d 蓝莓,士多啤梨🍇,桔仔🍊,哈蜜瓜🍈, 夹堆一齐食好清新开胃。
自助沙律🥗任食每人加$38元
我想讲佢个螺肉好好味。
啫哩好甜甜地,切得大大粒,真不错。
蘑菇忌廉汤,好creamy,有蘑菇味道。
罗宋汤,酸酸地又有少少微辣,好开胃
餐包好松软
香煎带子黑机露意大利饭$168