2014-06-03
好中意去cafe既我,唔单止要环境舒服,食物都唔可以差!呢间Fiat Caffe, 好受欢迎,定位都唔一定有vacancy,睇你好唔好彩。同2 个朋友book左呢度,去到要等10-15分钟。餐厅座位系要行上一层,感觉好似几特别。一行到上去,哇!! 车呀!!! 好大架车就甘停系度。烧烤鸡肉沙律 先叫个健康salad,开开胃口。d 番茄同菜都好新鲜,配搭鸡肉,感觉唔会太饱。芝士烟肉焗薯皮 好味道既potato skin呀!皮脆口,potato 温度唔太热,放入口刚好,被秒杀了XDMushroom Truffle with Trofie 之后2 个main course 都叫左pasta,叫个素食d balance返呢餐饭既卡路里。trofie 好cute, 口感弹牙有咬口, 松露香味唔会太重 。值得一试。香草白汁鸡肉阔条面 已经开始感觉到饱饱地了,再来的白汁pasta 好似有点食唔晒。但个鸡肉系整得好味道的,唔会有雪藏 / 冰鲜既味道。下次同朋友chitchat , 不妨可以考虑Fiat Caffe =]
同2 个朋友book左呢度,去到要等10-15分钟。 餐厅座位系要行上一层,感觉好似几特别。一行到上去,哇!! 车呀!!! 好大架车就甘停系度。 烧烤鸡肉沙律
先叫个健康salad,开开胃口。d 番茄同菜都好新鲜,配搭鸡肉,感觉唔会太饱。 芝士烟肉焗薯皮
好味道既potato skin呀!皮脆口,potato 温度唔太热,放入口刚好,被秒杀了XD Mushroom Truffle with Trofie
trofie 好cute, 口感弹牙有咬口, 松露香味唔会太重 。值得一试。 香草白汁鸡肉阔条面