2023-05-13
呢度系新鲜生猛嘅虾俾你即捉即烧,觉得好得意,一直都想试。原来最兴奋的不是我,是婷婷。佢话全程都要由佢负责捉和负责烧咁话,教埋佢点睇啲虾熟定唔熟,结果我一只虾都冇捉过冇烧过🤣,只系负责食。睇见佢捉虾果个开心,满足样兴奋嘅样,我都觉等值回票价,都系俾小朋友有个新启发,新尝试嘅机会。任食海鲜2.5小时真系好抵食,海鲜中除左虾,还有鲍鱼,青口,扇贝,蚝,蚬,贵妃蚌,大眼鸡,仓鱼,多春鱼等,而且仲十分新鲜,烧出来,十分鲜甜美味,我就中意烧鱼咩都唔落,鲜味十足,中意食海鲜嘅朋友就真系岩晒黎呢度,一定能令你满足。除左海鲜,也有蔬菜,肉类,串烧,熟食,凉拌,甜品,雪糕。肉类有五花腩,牛,羊架等,鸡串,鸡软骨,鸡肾,鸡翅,肠仔,丸类等,熟食也有包类,烧卖,茶叶蛋,等等。凉拌有八爪鱼螺肉海藻,泰式凤爪等饮品方面就有清酒,生啤,啤酒,各类汽水饮品,仲有花茶添。食完当然要叹翻甜品雪糕啦,呢度有好多款选择。今次真系食得饱又玩得开心。
原来最兴奋的不是我,是婷婷。
凉拌有八爪鱼螺肉海藻,泰式凤爪等
饮品方面就有清酒,生啤,啤酒,各类汽水饮品,仲有花茶添。
食完当然要叹翻甜品雪糕啦,呢度有好多款选择。
今次真系食得饱又玩得开心。