2023-06-12
叫就叫《福冈汉堡扒》但原来唔系来自日本,而系来自韩国😆店内既汉堡扒系以高温热石俾客人自己烹煮黎食,有得食又有得玩,而且仲有多款抵食套餐选择,难怪无论系朋友,情侣,一家人都黎食我地今次就Order左个Ver4二人套餐 $366套餐跟每人一碗小沙律、泡菜、面豉汤•菠萝烟肉和牛汉堡扒 / 芝士蛋蒜和牛汉堡扒两款汉堡扒之间简我觉得芝士蛋蒜和牛汉堡扒系比较惹味小小,D 芝士热溶之后满满拉丝效果,入面既蒜片经高温烧过之后又香又脆,两款汉堡扒既肉质都一样鲜嫩多汁,记得煎汉堡扒时每一边店员系话烧三秒就ok,如果唔系就好易烧焦😆•芝士泡豚丼饭一夹起饭内已见一大堆既芝士拉丝,豚肉略带微微辣味,混合泡菜一齐食十分之开胃•Drinks西柚特饮 / 巨峰提子特饮套餐须额外加钱配特饮,一上枱果下不约而同同友人讲 「哇,咁大杯既」,真系大到可以两个人一齐饮一杯都得🤣 两者我较喜欢西柚,钟意佢甜味岩岩好,巨峰会再甜小小
我地今次就Order左个Ver4二人套餐 $366
套餐跟每人一碗小沙律、泡菜、面豉汤
•菠萝烟肉和牛汉堡扒 / 芝士蛋蒜和牛汉堡扒
•芝士泡豚丼饭