2023-02-19 17 浏览
餐厅服务好好,好Nice见我第一次食,好热心咁教我点烹调😂仲会好主动留意到需要换热石,准备想出声之前,职员就已经拎齐用具埋黎,好细心两人套餐(Ver.3) $359芝士蛋蒜和牛汉堡扒(M) x2汉堡扒系一个波波球形状,用餐具再将想食既份量切出放上热石上面烧,因应自己想食既熟度照至金香,经过店员既教导,由烧到黑炆炆进步到识烧至金黄色,味道都争好远下🤣,烧到金黄色,外皮脆脆香香,汉堡扒肉香浓郁,入面肉身系劲Juicy,估唔到可以咁好食🤤,加上系自己整既更加美味加分🫣,好有趣既体验,仲有芝士蛋蒜系铁板到,夹起仲会有芝士拉丝咁,好好食😋月见味噌牛丼黄黄既蛋黄就好似睇到月亮既样咁,系2人份既丼饭,牛肉煮得好入味,味道好香甜,仲有大量金菇同冬菇,饭量都好多下,一督穿个蛋黄,见到啲蛋浆慢慢流动劲有食欲,丼饭加上蛋黄既加持,更加好食🤤仲有啲小配菜,味噌汤同沙律菜百香果特饮 +$18好大杯劲抵饮,果香味浓得黎又唔会太甜,清清爽爽咁,不自觉都饮哂成杯无糖可乐
餐厅服务好好,好Nice
见我第一次食,好热心咁教我点烹调😂

两人套餐(Ver.3) $359
芝士蛋蒜和牛汉堡扒(M) x2

月见味噌牛丼

仲有啲小配菜,味噌汤同沙律菜

百香果特饮 +$18

无糖可乐