2023-11-27
今日去天后揾我闺蜜食午饭 顺便睇吓佢做嘢做成点 我哋就去咗佢介绍嘅大饭桶 听到个名觉得好搞笑🥰 唔知份量系咪真系好大嘅呢! 我见到佢哋有好多唔同类型嘅小食!我就叫咗一个肉松冻豆腐~ 真系超好食 估唔到原来肉松同豆腐都可以咁match haha 😂 另外一个就系酸辣云耳可以令自己开胃少少🤏 虽然系小食,但系其实份量一啲都唔细 最钟意食牛舌既我 当然点咗一份烧牛舌嘅套餐!我哋嘅份量都有啲发呆 因为真系太多饭,同埋太多肉啦 建议食得唔多个女仔可以同佢讲少饭!!! 佢哋嘅套餐都好丰富 会有啲小配菜 莲藕真系好好食 好入味 仲可以拉丝 🥰🥰💓 佢哋嘅牛舌都系好厚 咬落去好Juicy 好好食~ 好重牛味💓 仲有好多翠玉瓜 佢哋嘅翠玉瓜都系烤过给刚刚好 配埋个牛告真系一流🤤 而我嘅闺蜜就点咗另外一个餐😏佢点咗一个沙嗲牛肉饭 份量佢都系超级多 佢哋嘅沙嗲调得好好食 😋 配埋佢哋嘅牛肉真系一流 最估唔到嘅系竟然下面仲有啲炸薯条 haha my favourite 人均$100 我饿住个肚去的 真系做到捧住个肚走😋😗😗
人均$100 我饿住个肚去的 真系做到捧住个肚走😋😗😗