我哋钟意嚟Nata 间唔中就会瘾起想去食今次嚟都系食牛 仲试埋法国炉鱼鱼好有惊喜!鲜甜得嚟仲要去埋骨!!劲贴心!❤️叫dinner set可任食薯条仲有free flow红白酒超正呀!👏🏻👏🏻👏🏻🔹Dinner Set($398/位)🔹▪️西班牙松脆包包好好食呀!好脆口、好香面粉味!配香蒜希腊芝士酱、油浸蕃茄、初榨橄櫍油,健康好食!▪️翠绿青沙律好新鲜、好好食!沙律菜好翠绿爽口,配焗香嘅琥珀合桃、香草芥末籽油醋汁,好清新,我哋都一致喜欢哩个沙律!❤️▪️泡沫粟米南瓜廉汤浓浓嘅粟米汤好香甜、creamy滑溜,面层有泡泡好似饮紧cappuccino咁。▪️美国 1855 安格斯肉眼牛扒 (10oz)叫咗5成熟肉质好鲜嫩、牛味香浓!配埋炸蒜片一齐食超香口,而且已切片方便食用!用炉仔烘住令肉唔会咁快冻,好贴心。❤️▪️香草焗原条法国鲈鱼皮烧到少少脆,鱼肉新鲜、有鲜甜味,食落仲几滑!就咁盐烧加葱花已经好食。仲要去哂骨,超正!▪️任食薯条炸得好好食,薯条系幼身,好香脆、口感好正!洒上香辣调味粉,好惹味!真系会食唔停😂😂.▪️Free Flow Wine.🔸意大利芝士蛋糕($108)系熔岩tiramisu,cream超
我哋钟意嚟Nata
仲有free flow红白酒
超正呀!👏🏻👏🏻👏🏻

🔹Dinner Set($398/位)🔹

▪️西班牙松脆包
包好好食呀!好脆口、好香面粉味!
配香蒜希腊芝士酱、油浸蕃茄、初榨橄櫍油,健康好食!

▪️翠绿青沙律

▪️泡沫粟米南瓜廉汤

▪️美国 1855 安格斯肉眼牛扒 (10oz)
用炉仔烘住令肉唔会咁快冻,好贴心。❤️

▪️香草焗原条法国鲈鱼

▪️任食薯条
▪️Free Flow Wine

🔸意大利芝士蛋糕($108)
系熔岩tiramisu,cream超滑!咖啡酒味突出,中间浸香嘅手指饼,好香好好食!必点!

🔸士多啤梨脆毅物挞($88)
用新鲜士多啤梨、中间系吉士酱、下面系韩国嘅谷物脆脆,口感充满层次,香甜好食。