2023-04-26 79 浏览
今日去咗屯门茶木食饭,餐厅有好多卡位,坐得都几舒服,我地叫左好多野食,想特别讲下佢哋嘅牛肉面同埋盐酥鸡,真系几好食,想一叫再叫首先,佢哋嘅牛肉面真系好正,牛肉好嫩好入味,面条都唔算太软太硬,啱啱好。汤汁都好香浓,真系令人食完之后口齿留香。其次,佢哋嘅盐酥鸡都好好食,皮香脆,盐酥味道啱啱好,鸡肉都好鲜嫩,真系一口接一口,停唔到口呀!环境方面,屯门茶木嘅装潢好有特色,有啲怀旧嘅感觉,好适合大家嚟度慢慢食饭,悠闲嘅感觉真系好舒服呀!员工都好友善,服务好好,饭后仲送咗我哋啲甜品,真系好贴心呀!总括嚟讲,屯门茶木真系一个好正嘅餐厅,食物好味道,环境舒适,服务好友善,真系一个好啱嚟慢慢享受美食嘅地方呀!