2022-12-28 40 浏览
_____好味指数:🌟🌟🌟🌟抵食指数:🤑🤑🤑🤑吉列猪扒食得多啦吉列牛又有冇试过?呢间餐厅喺铜锣湾大厦楼上有景观,而且除咗吉列牛之外其他嘢食都相当出色✅吉列牛定食餐厅选用美国牛里脊肉,上枱时已经系3成熟,可以按自己喜好再系石板上烧, 我会钟意烧熟啲,口感会再软腍, 而且仲可以点烧肉汁或者wasabi,伴碟有胡麻酱梛菜丝沙律, 同时配上车厘茄、豆腐、味噌汤同热白饭✅咖哩忌廉乌冬面层舖满白雪雪嘅忌廉,下层系香浓嘅咖喱🍛乌冬非常烟韧,加埋忌廉口感更滑溜, 而咖喱香浓带微辛,配菜除咗鸡肉,仲有西兰花、洋葱同菇片,好丰富✅鸡软骨饺子$48加咗鸡肉骨做馅料,更加有口感🥟 炸得亦非常酥脆✅Rose Garden$18好香玫瑰花味🌹而且相当清香淡雅, 唔会太甜✅ 紫薯Latte$25浓郁嘅拿铁配上香甜嘅紫薯,上面仲有一层丰富嘅cream添

_____
好味指数:🌟🌟🌟🌟
抵食指数:🤑🤑🤑🤑

✅吉列牛定食

✅咖哩忌廉乌冬

✅鸡软骨饺子$48
加咗鸡肉骨做馅料,更加有口感🥟 炸得亦非常酥脆

✅Rose Garden$18
好香玫瑰花味🌹而且相当清香淡雅, 唔会太甜

✅ 紫薯Latte$25
浓郁嘅拿铁配上香甜嘅紫薯,上面仲有一层丰富嘅cream添