餐厅: CHICKEN FACTORY (置富第一城)
资讯:

2021-10-21 641 浏览
见到第一城开咗一间专食鸡嘅餐厅,装修尚算企理,而且有个自动点餐机,比较方便。今次就叫咗一个佢哋招牌嘅烧鸡套餐,成间餐厅都系用即弃嘅餐具,所以堂食或者外卖都冇乜分别。见佢堂食有位置,就坐咗喺餐厅度食。半只烧鸡份量都比较多,一定会饱肚。可惜系冰鲜鸡,所以鸡肉没有那么滑。鸡肉可以加自己钟意嘅酱汁,建议加,因为鸡肉比较干。个套餐都会有饮品送,可乐就唔需要加钱。套餐可以配油饭和时菜,两样配菜感觉都比较油腻。但整体性价比都系高嘅!

套餐可以配油饭和时菜,两样配菜感觉都比较油腻。

但整体性价比都系高嘅!