餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

𝟘𝟙.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚📌SP_CE cafe & lounge (上环)上环普庆坊20号地下🔎#hkfoodieat_上环 #hkfoodieat_西营盘 💸人均消费: $100-150🌿评分: 3.6/5🈶加一服务费📎每人最低消费一样食物听讲呢度嘅黑松露滑蛋瀑布贝果好正🥯所以专诚同男朋友嚟西营盘试吓😼店舖嘅位置比较偏僻如果由西营盘站行都要行大概7分钟(要行又斜又长嘅楼梯🥹我哋去𠮶阵仲突然落大雨🌧好彩事前订咗枱如果唔系要等位就尴尬🙈❦ 意大利黑松露酱炒滑蛋贝果 ($108) 近年贝果掀起咗一股热潮但个人对贝果系冇乜好大兴趣🍃不过个贝果嚟到嘅时候系都系几有惊喜因为佢仲喷紧烟🌸个贝果真系做到外脆内软嘅感觉🥯切开咗嘅贝果入面系好香嘅黑松露味嘅炒滑蛋🍳仲有啲新鲜嘅生菜同蕃茄垫住🍅食落层次分明亦且好清新🥬份量都好足够嚟当午餐🥣呢个贝果的确值得推介😼❦ 是日蛋糕 ($48)呢个系夹硬嗌因为嚟到先知有低消🫡呢个蛋糕应该系红莓蛋糕🍰好似平时都少啲见红莓蛋糕咁🪴有红莓嘅少少酸味捞埋啲忌廉食落甜度都适中唔会太腻😗食物质素的确唔错💗不过服务未去到好周到同埋食嘢嘅环境令到成个用餐体验唔系几良好😣首先落单要自己行
𝟘𝟙.𝟘𝟡.𝟚𝟘𝟚𝟚
📌SP_CE cafe & lounge (上环)
上环普庆坊20号地下

💸人均消费: $100-150
🌿评分: 3.6/5
🈶加一服务费
📎每人最低消费一样食物

意大利黑松露酱炒滑蛋贝果

❦ 意大利黑松露酱炒滑蛋贝果 ($108)
是日蛋糕

❦ 是日蛋糕 ($48)

食物质素的确唔错💗不过服务未去到好周到同埋食嘢嘅环境令到成个用餐体验唔系几良好😣首先落单要自己行岀去落已经唔值得收服务费🤢再加上我哋去𠮶阵系万几宗一日☠️四个员工系冇带口罩咁喺我哋隔离倾偈倾得都几大声😵‍💫啫系唔系介意你哋唔带口罩但会唔会等冇客先再倾会好啲呢?😷搞到我哋好似去咗一个陌生人屋企食嘢咁🤧坐得劲唔自在🎃
意大利黑松露酱炒滑蛋贝果
是日蛋糕