2022-06-25
好耐无见sᴇᴛᴏ啦~ 于是约佢一齐食生蚝,因为我想食🤣 之后仲可以黐佢ᴜʙᴇʀ搭🥰✌🏻 🎈香煎北海道带子海胆忌廉汁意大利饭 $𝟸𝟸𝟾 ᴘᴀɴ-sᴇᴀʀᴇᴅ ʜᴏᴋᴋᴀɪᴅᴏ sᴇᴀ sᴄᴀʟʟᴏᴘ ᴡ/ sᴇᴀ ᴜʀᴄʜɪɴ ᴄʀᴇᴀᴍ sᴀᴜᴄᴇ ʀɪsᴏᴛᴛᴏ sᴇᴛᴏ拣咗呢个ʀɪsᴏᴛᴛᴏ✨ 带子煎香,又大大粒,重点系啲饭😳 海胆忌廉汁包围住每一粒饭,啖啖海胆味,不得了! 🎈招牌手工薄饼 $𝟷𝟾𝟾 ᴄʜɪʟʟɪ ʙᴏʟᴏɢɴᴇsᴇ, ᴘᴇᴘᴘᴇʀᴏɴɪ, ᴄʜᴇʀʀʏ ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ, ʙʟᴀᴄᴋ ᴏʟɪᴠᴇ, ᴛᴏᴍᴀᴛᴏ sᴀᴜᴄᴇ & ᴄʜᴇᴜsᴇ 我拣嘅sɪɢɴᴀᴛᴜʀᴇ ᴘɪᴢᴢᴀ🍕薄饼饼底香脆,满满嘅芝士,仲有火箭菜,我都好钟意,仲辣辣哋㗎,愈食愈开胃😂 🎈ᴅᴀɪʟʏ ғʀᴇsʜ ᴏʏsᴛᴇʀ $𝟸𝟼𝟾/ʜᴀʟғ ᴅᴏᴢ 呢晚嘅主角🤩 半打生蚝!生蚝冰镇上台,保证新鲜😎 又肥美爽脆~ 味道较重海水味,所以我钟意加少少醋一齐食,平衡下个味觉😙
🎈香煎北海道带子海胆忌廉汁意大利饭 $𝟸𝟸𝟾 ᴘ
🎈招牌手工薄饼 $𝟷𝟾𝟾