2021-11-19
之前five guys一直都系开喺港岛区𠮶边,所以一直都冇机会去食。当我一知道佢开咗喺观塘APM,我就即刻走咗去食。😋😋------------------------------我同朋友就晏昼去咗食,可能咁岩撞正lunch time,所以人流好多,需要等位。------------------------------我同我朋友都系嗌咗cheeseburger,仲嗌左个普通size嘅辣味薯条同埋一杯Oreo奶昔😚😚。但其实Fiveguys唔止得burger仲有买热狗同埋三文治,都有唔同嘅选择可以拣!🥰🥰------------------------------cheeseburger:一咬个包就劲多汁流出黎,而且都好足料,好大个😋😋唯一美中不足嘅地方就系个包会因为啲汁而湿咗,而变得好淋。辣味薯条:热辣辣同埋个调味粉好好食,同埋份量真系好多,同个朋友食都要夹硬去食先食得晒🤣------------------------------如果咁啱附近有一间嘅话去食下无妨,但系未去到要专登去食😗
如果咁啱附近有一间嘅话去食下无妨,但系未去到要专登去食😗