2015-05-27 2963 浏览
仲记得以前中学既时候,成日去食明将任食寿司,贪佢够平嘛,虽然成日比人话系地狱寿司,不过我觉得,明将始终都有d寿司系摆得入口,而且味道都唔错添!见差唔多几年冇食,早两日经过明将,就决定上去食一食,希望勾起少少回忆。依家既明将,已经冇晒比人讲既地狱寿司,就好似红豆军舰咁。由以前到依家都系,黎呢度最中意食既唔系三文鱼寿司,而系蛋白沙律寿司。蛋白沙律配有少少既蟹籽,新鲜整既话仲系冰冻既,简直一流。除左可以系条输送带到拎寿司黎食,其实可以落ORDER,所以我都几中意落order点寿司,可以食自己中意食既寿司嘛。食得寿司,当然要食三文鱼寿司啦!相比起以前,依家既三文鱼寿司,块三文鱼大块好多,起码cover晒旧饭,亦都算系新鲜。此外,仲有一d寿司都十分推介,好似立鱼,甜虾,玻璃虾等等。亦因为我觉得呢D寿司都未算好差,所以系我会食明将既原因。食果时仲见到野饮半价,即刻叫左杯苹果绿茶黎饮,都几甜,有少少椰果系底,都唔错。食左都差唔多十几碟,已经饱饱地,埋单$70左右。整体黎讲,其实明将都唔系好恐怖,有D寿司其实都唔差!

依家既明将,已经冇晒比人讲既地狱寿司,就好似红豆军舰咁。
食左都差唔多十几碟,已经饱饱地,埋单$70左右。
整体黎讲,其实明将都唔系好恐怖,有D寿司其实都唔差!