2024-01-08 74 浏览
喺屋企附近嘅米线哥,成日都有机会食,但发觉唔系好多人认识,想写食评推介吓😆.深水埗地铁站B出口步行2至3分钟就到,地理位置方便。.餐厅内大概二十多个位,都坐得松动舒服。.🍴蕃茄汤底红薯粉 鸡肉猪膶豆卜新出蕃茄汤底,觉得好好食,蕃茄汤有得拣辣度,但佢小辣同谭仔二小至三小有得比,所以唔食得辣应该要拣少少辣😆.红薯粉煮得弹牙好食,鸡肉份量充足,猪膶熟度亦恰到好处,唔会太粉,亦唔会太湿,豆卜正常发挥,蕃茄汤汁好惹味。.虽然系普通一碗米线,但一啲都唔马虎,而且餐牌上仲有好多好食item ,个人都推介药膳鸡米线系列👍🏻👍🏻👍🏻.仲有佢餐饮好平,近排去冻饮都系加$4!.用埋佢早排派发嘅coupon,仲可以减$20。米线个定期都会做唔同优惠,系大件夹抵食,仲好好食嘅米线😋😋
深水埗地铁站B出口步行2至3分钟就到,地理位置方便。
餐厅内大概二十多个位,都坐得松动舒服。
🍴蕃茄汤底红薯粉 鸡肉猪膶豆卜

仲有佢餐饮好平,近排去冻饮都系加$4!