2020-03-10 90 浏览
同朋友行过大埔,突然好想食拉面,见到门面好似唔错,好有日式风格!就走咗去试吓!店里面嘅环境都几好,细细间咁,所以好快会满,要帮衬就要早啲去,如果唔系就要排队啦!拉面可以比客人customise 自己钟意嘅味道,啲面可以拣软或者硬,直面定系曲面,配猪软骨定系叉烧,要多葱定系少。真系好细心!啱晒有要求嘅客人!我就叫咗个地狱酱拉面,即系辣嘅拉面汤底,红卜卜咁,睇落去好似好辣,但其实我觉得唔系好辣,可能我食得辣。钟意刺激嘅可以去试吓 我𠮶碗配左猪软骨,好食!very nice!呢间铺头仲有得食莞茜味汤底嘅拉面,钟意食莞茜嘅一定唔可以错过!成个汤底都系深绿色,好过瘾!大家去试下啦!铺头仲有得叫串烧,正!我地叫左牛柳粒,好食!仲叫左牛舌串烧叫咗鸡软骨,配埋沙律酱食,yummy!推荐大家去试吓!

我𠮶碗配左猪软骨,好食!very nice!

铺头仲有得叫串烧,正!我地叫左牛柳粒,好食!

仲叫左牛舌串烧

叫咗鸡软骨,配埋沙律酱食,yummy!

推荐大家去试吓!