2019-04-28
滨松町日本料理 (佐敦). 好耐无食日本野!系尖沙咀附近揾食揾到呢间好似几好食,就入去试下!环境一流,坐位宽敞之外,装修都非常雅致,以日本🇯🇵酒樽作为装饰的一部分,天花板都吊住好多日本纸灯笼🏮.⚜️松叶蟹肉🦀沙律🥗⚜️$88.(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)❤️劲好食!第一样上枱就系松叶蟹沙律,份量都几多,二人share食都够,用上黑醋汁配上沙律菜同松叶蟹肉,好鲜美(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 推荐! ! .⚜️牛肉寿喜烧🐮🍲⚜️.其实呢到嘅野食份量真系几多,牛肉寿喜烧用上安格斯牛肉片,就咁骤眼数至少有10片呀,入口牛肉味香,而且肉质非常嫩滑,秒速就俾我哋清晒所有(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)入边仲有其他配菜,分别系娃娃菜,金菇,冬菇,京葱,粉丝等,配上甜豉油汤底,吸晒啲汤非常之入味!.⚜️杂锦角切丼⚜️$128.呢个杂锦丼俾我哋两个想像中大碗非常之多😍$128都好足料嘅饭同埋鱼生,有三文鱼,青瓜腌萝卜等等配料,饭净系普通嘅白饭,系加左少少醋同适量嘅豉油(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 唔会好咸又唔会淡! ! .⚜️北海道芝士条⚜️系香口嘅炸物(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 有六条好似炸春卷咁嘅炸芝士条,配上沙律酱,咀嚼后仲有淡淡芝士香!—————————————————
⚜️松叶蟹肉🦀沙律🥗⚜️$88
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️
📌滨松町日本料理 (佐敦)
佐敦德成街4-16号富裕台A座地下2号舖