2023-06-13 64 浏览
放工約左朋友食飯, 想食日本野行過見呢間面門光猛乾淨, 就入去試下入面都幾闊落, 坐得幾舒服野食有好多種類, 有壽司刺身, 有串燒, 有熱食, 價錢都唔貴呢到用QR code落單, 我地2個人, 叫左2個飯, 幾件壽司首先黎既係黑椒牛肉石頭飯, 黎到個鍋仲係好熱, 聽到滋滋聲牛肉都唔係用cheap野, 食落好有牛味, 食到尾個飯仲有飯焦, 好好食之後就黎壽司, 我地叫左個鰻魚卷, 北寄貝壽司同埋魷魚壽司鰻魚卷可以用出色黎形容呀, 真係十分推介, 鰻魚仲熱熱地, 入口即化, 黎到一定要試!北寄貝同魷魚就正常既水準最後黎既係角切魚生飯, 黎到好大碗, 上面滿滿都係魚生, 呢個價錢好抵食食落魚生都好新鮮, 有口感, 滿滿既一碗食得好滿足, 跟飯仲有1個面豉湯2個人都真係食到飽曬, 食物質素好, 價錢唔貴下次會再黎試, 想再試埋佢串燒好唔好食!

入面都幾闊落, 坐得幾舒服

首先黎既係黑椒牛肉石頭飯, 黎到個鍋仲係好熱, 聽到滋滋聲

之後就黎壽司, 我地叫左個鰻魚卷, 北寄貝壽司同埋魷魚壽司

北寄貝同魷魚就正常既水準

2個人都真係食到飽曬, 食物質素好, 價錢唔貴
下次會再黎試, 想再試埋佢串燒好唔好食!
2023-06-12