2021-11-30 151 浏览
今日系马鞍山行完街 觉得有啲攰 所以就喺附近揾下有啲乜嘢好嘢食 平时觉得马鞍山其实都冇乜特别嘢食 所以好少特登会喺马鞍山揾嘢食 咁啱今次行过马鞍山 而且有少少时间 所以就上网睇下有啲乜嘢好食 然之后我就喺social media见到呢一间餐厅 呢间餐厅食嘅嘢本身系好普通 不过呢啲嘢系真系讲内涵 过到嚟呢间餐厅 见到环境真系好舒服 仲有好多木嘅颜色嘅家私 所以坐落去嘅时候有 写意 嘅感觉👍👍👍今次我就过嚟呢度试过两样嘢 分别就系 贡丸 同埋菠菜面 最后加多个煎饺 我想讲个菠菜面真系好好食 面嘅质地非常之好 再加埋 贡丸嘅汤 真系好好食 最后当然要讲下个煎饺 呢个煎饺煎出嚟啱啱好 有少少皮脆内软嘅感觉。👍👍总括嚟讲呢间餐厅系我非常之满意嘅一间饺子店 下次有机会我会再过嚟呢度帮衬