2022-10-16
呢间系以前成日会去食既cafe,因为佢既bagel好好味,好耐冇去食过,最近谂起就去留食下先🤪🤪不过觉得以前好食啲🙈(10分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑Carbonara($88)个汁煮得好浓,份量都够食既,味道方面不过不失喇,唔算好突出,食到最后略嫌佢有啲腻无食晒🙈🙈Early Grey Apple Bagel($45)呢个系次次黎食都会叫既一个Bagel🥰🥰个人黎讲觉得几岩女仔食,望落细脑个以为会食路饱,但其实食食下都好够食😝😝青苹果香甜爽脆,Bagel就烟烟韧韧,夹埋超多既earl grey酱劲夹,食完会想再食既感觉,不过男仔黎讲就应该完全唔够食🤣🤣Chicken Breast Bagel($60)食完个意粉,大食鬼男小编要叫多个bagel🫡记得以前食个鸡胸系好嫩好juicy, 今次食番觉得佢柴左好多同缩左水,虽然都ok好食,但比以前个水准都系差左少少🙈🙈🙈Caramel Latte($25)咖啡都正常,口淡淡叫个焦糖味latte ,饮到一半郁觉得甜左少少,感觉有少少漏🫡价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑我地食咁多野都系210蚊左右,同埋都系饱肚既,意粉同咖啡既价钱同一般caf
(10分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
Carbonara($88)
Carbonara
Early Grey Apple Bagel($45)
Earl Grey Apple Bagel
Chicken Breast Bagel($60)
Chicken Breast Bagel
Caramel Latte($25)
Caramel Latte
价钱:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑
我地食咁多野都系210蚊左右,同埋都系饱肚既,意粉同咖啡既价钱同一般cafe差不多,主要黎食bagel就可以😂
交通:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌖🌑🌑🌑
佢个位置都几隐蔽架,未听过/未去过既人都要时间揾下🤣🤣系系地铁站行过去其中一个旧式商场既地下,啲商场都系啲80年代既feel,记得如果去食要预番啲时间去揾路呀🤪🤪
环境:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌑🌑🌑
铺面位置好细,大几得4-5张2人枱,同埋都比较逼,不过因为唔会同时坐好多人,所以环境都唔算话系好嘈,都可以悠闲咁同朋友慢慢食倾下计🥰🥰
性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗🌑🌑🌑
记得早几年前食佢啲bagel真系好好食好有惊喜,今次黎食番已经无以前个个超好食既感觉,但都ok既,意粉咖啡水准就一般,大家主要黎食bagel就可以😎