Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)

餐厅: Yadllie Plate 야들리애플래이트 (兆萬中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
同朋友👧🏻一齐喺旺角佢👧🏻带咗我嚟呢间喺楼上嘅韩国🇰🇷餐厅佢👧🏻话呢度食物几好味🤣$118「八爪鱼沙律」:八爪鱼🐙大大件有几件,肉质新鲜爽脆;韩式🇰🇷沙律菜🥗新鲜,仲加埋芫荽同香葱同车厘茄,开胃好味🥗$288「白切五花腩」:五花腩🐷目测大约 55%瘦肉45%脂肪🤣,非常甘香、软熟🤩,五花腩🐷放喺一个蒸锅上边由头食到尾都系热嘅👍;餐厅仲提供有一大碟新鲜菜叶、红辣椒、青辣椒、蒜片、酱汁,用蔬菜包住 五花腩🐷 同呢啲配料一齐食,好滋味😋,我哋仲叫咗一碟「农家鲜泡菜」放埋入去,令味道层次更加丰富🤣$128 「烤牛肉水冷面」:非常钟意食「韩国🇰🇷水冷面」(特别系《平壤冷面》不过香港冇乜地方有得食)亦都食过好多🤩,不过从未见过「水冷面」配「烤牛肉」,就算喺韩国🇰🇷亦都未见过,喺呢度见到梗系要试吓🤣, 「烤牛肉」大大片烤得软熟👍,「水冷面」几烟韧🤣$38「农家鲜泡菜」: 简单几好食🤣;我哋仲连埋「白切五花腩」一齐食🤩$38「生姜茶」:热辣辣几够姜,叫咗2杯🤩$88「蜜瓜🍈雪冰」:蜜瓜🍈甜甜哋一粒粒圆波bite size 够清新又容易入口🤩;雪冰够晒甜🤩;仲有一支蜜瓜味雪糕雪条👍;成杯雪冰上边仲加咗啲

$38「生姜茶」:热辣辣几够姜,叫咗2杯🤩
$88「蜜瓜🍈雪冰」:蜜瓜🍈甜甜哋一粒粒圆波bite size 够清新又容易入口🤩;雪冰够晒甜🤩;仲有一支蜜瓜味雪糕雪条👍;成杯雪冰上边仲加咗啲白雪雪嘅忌廉🤩;整体嚟讲卖相靓靓又好食😋
食完冻冰冰嘅甜品想饮番杯热嘢于是就叫咗 $42「洛神花茶」,饮落暖胃舒服🤩