2020-11-15 1156 浏览
📍ok德海南鸡饭专门店 💛 相信住宝琳附近嘅朋友都唔会唔知呢间店,点解?因为宝林系黄店沙漠啰 🤣🤣,最近都要出到将军澳同观塘先多黄店,‼️唔同分店嘅政见唔同㗎🤫🤫天晋𠮶间系蓝店嚟㗎,今次食咗两样嘢,今次食下午茶所以份量会细少少,想知我食咗啲咩就睇下面啦👇———————————————————下午茶 $ 价钱☕️‼️‼️‼️招牌无骨海南鸡饭 $52以下午茶嚟讲鸡🐔份量比较少,饭份量就几多,啲鸡🐔全部无骨啖啖肉,食落去好嫩滑唔会韧,佢会配上三种酱汁 分别 - 甜豉油丶泰式酸辣汁丶葱油,三只捞埋好好食😋,再嚟讲吓佢嘅鸡油饭 🐔,饭店唔系特别香冇乜特别🙈🙈 ———————————————————四川口水鸡饭 $52佢啲鸡同海南鸡一样冇分别,所以都系好嬾滑,佢同海南鸡嘅分别就系佢系用白饭+ 口水鸡麻辣酱汁,麻辣汁几辣食唔到辣千祈唔好叫,佢嘅白饭上面会加咗少少甜豉油 👍👍 会令人更容易送饭 😛😛———————————————————环境 - 环境唔错㗎几舒服灯光比较暗,几适合同朋友倾吓计,夜晚有时仲会有人唱歌添㗎🤓地址📍 OK德海南鸡专门店 (将军澳)将军澳贸业路8号新都城中心3期地下G08-09号舖
下午茶 $ 价钱☕️‼️‼️‼️

招牌无骨海南鸡饭 $52
四川口水鸡饭 $52

地址
📍 OK德海南鸡专门店 (将军澳)
将军澳贸业路8号新都城中心3期地下G08-09号舖