2023-02-27 32 浏览
呢日经过新都城M记, 见到M记隔离开左间餐厅叫而打渌,个名都几特别, 跟住闻一闻就知佢系卖辣野~ 再睇睇餐牌, 原来佢唔止有辣野食, 仲有好多卤水野食~ 佢仲有唔少优惠组合, 我有选择困难症唔知食乜好, 样样都好好食咁~ 最后睇左一轮先拣到~ 我拣左台风定食, 要左个而打渌三样饭, 呢个餐仲送野饮同餐前小食! 佢既餐前小食系青瓜同荀,辣辣地咁, 好惹味! 个饭有劲大只猪手, 猪手炆得好入味, 而个饭入面又有好多卤肉, 送饭食一流, 佢D卤肉俾得一D都唔姑寒, 够哂捞哂成碗饭再加饭都仲得! 另外我仲叫左个麻辣三拼, 入面有莲藕、鸡、花生,等等, 真系好惹味够哂辣! 送饭一流!