2023-11-11 19 浏览
📍观塘 Moo Moo讲起观塘食burger,一定系食呢一间位于工厦中心地带既MooMoo。舖头面积唔大,但系分为室内同室外,坐得都好舒服。我哋因为过咗4:30去食,所以就叫唔到套餐,但系其实佢哋有套餐系连薯条加饮品。٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و• 经典之堡 $60Classic款汉堡馅料十足,有口牛肉扒、蕃茄、洋葱、芝士等等,令到成个包充满口感,而且佢个肉扒非常Juice咬落去啖啖肉之余仲有肉汁,赞!• 鱼full之堡 $62炸鱼包嘅炸鱼非常大嚿,但系就略嫌过分有少少口,但系都好Juice,每一啖都可以咬到好多材料,好够份量。• 芝士肉酱薯条 $39呢个薯条简直系VIP,佢个芝士肉酱味道非常浓厚,加喺薯条上面简直系Perfect match。• 可口可乐 $12• 热柚子蜜 $18
📍观塘 Moo Moo

٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و