2022-02-15
✨ 牛角包窝夫 @fiftyfifty.hk ✨fiftyfifty 自家 Croffle 提供原味、甜、咸口味。croffle 系将牛角包焗压成松饼,再加上唔同配料。Croffle 口感比传统窝夫更酥脆同有层次感,牛油味香浓。 🌟奥利奥焦糖脆饼牛角包窝夫 $38鲜忌廉上有Oreo同Lotus Biscoff,再淋上朱古力同焦糖酱,甜度比较高,蚂蚁人应该几钟意😛 🌟士多啤梨忌廉芝士牛角包窝夫 $38好钟意嘅一款🥰上面有厚厚一层cream cheese,再放上酸酸甜甜嘅草莓、果酱同杏仁片,超满足!🌟竹炭椰香朱古力拿铁 $42拉花好靓,好啱打卡影相!呢杯都系唔系好甜,朱古力味系好浓,味道偏向黑朱古力。🌟红菜头燕麦拿铁 $42采用澳洲红菜头制成既红菜头粉,配上燕麦奶,好健康既饮品。呢杯红菜头既味道唔算好重,都几易入口。甜度适中,几啱我口味。
🌟奥利奥焦糖脆饼牛角包窝夫 $38
🌟士多啤梨忌廉芝士牛角包窝夫 $38