2020-02-15
特登黎荃湾西激安行下,顺便就黎试下呢间品川放题!一入黎环境好开扬,钟意私人空间既有一个好舒服既榻榻米,钟意望景既人仲有海景枱,枱与枱之间都会有一块拉帘,唔似好多放题店好逼既感觉~~跟住就讲野食啦!!同其他放题舖一样,都系可以用QR Code点菜,一开menu见到有好多种类既刺身,就同friend咩都叫d试下,送到黎真系心心眼😍😍劲大同靓既一座刺身船!!相信睇到信既你都会流晒口水~~串烧特别推介牛舌同鸡肉,非常好味!!黄金帆立贝都系落足料,沙律酱芝士加蟹柳系绝配既酱汁,不过最重要系佢真系即烧,无其他放题好快冻既问题。食到小饱,就出去攞野饮,呢到既另一大亮点系有保住热既清酒,我好钟意呢个service!! 特别食左好多冻刺身,黎一啖暖胃酒非常爽!至于锅物我推介牛肉锅,入面仲附送温泉蛋~~寿司一向放题都少食因为易饱,但呢到特别之处系有火灸,喜欢既可以一试!最后特别推介榴梿炸弹(当然唔钟意就唔好叫啦XD), 唔好唔记得拎一人一杯既haagen dazs雪糕!!顺带一提,呢到送餐既速度非常快,所以如果想保持新鲜/热,记住可以分开慢慢叫!