餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

餐厅: 火水爐冰室火鍋
资讯:

2023-12-18 215 浏览
✨ 火水炉冰室火锅(旺角)同事早排黎左呢到打边炉 话好好食 咁我就拉埋朋友一齐黎试下餐厅装潢好有70-80年代香港情怀😆我地叫左个ceo套餐前菜有炸午餐肉、炸烧卖、盐酥鸡个人好中意个炸午餐肉好香脆~麻辣鸡煲叫左微辣~有埋猪皮同猪肠成个鸡煲好惹味💓边炉叫左沙嗲汤底 店员话呢个系招牌汤底个汤底好味到就咁渌啲牛肉唔洗点酱料已经好正~同朋友都话估唔到系旺角都可以食到好出色既香港沙嗲火锅虽然系任食既价钱 但系散叫既高级质素😍✨手切谷饲牛板腱✨手切极品封门柳✨手切安格斯三角肩肉✨手切极上牛小排✨西班牙黑毛猪肉全部都系高级手切牛肉 出边散叫一碟手切牛肉通常都要几百蚊碟 火水炉只需要$300-400就可以任食高级手切牛肉 性价比好高同朋友点左好多碟仲有各式各样饺子同丸类可以叫~食到尾仲会有碗糖水😆职员都好友善 👍🏻
✨ 火水炉冰室火锅(旺角)
同事早排黎左呢到打边炉 话好好食 咁我就拉埋朋友一齐黎试下
餐厅装潢好有70-80年代香港情怀😆
我地叫左个ceo套餐
1951 浏览

前菜有炸午餐肉、炸烧卖、盐酥鸡
个人好中意个炸午餐肉好香脆~

麻辣鸡煲叫左微辣~有埋猪皮同猪肠
成个鸡煲好惹味💓

边炉叫左沙嗲汤底 店员话呢个系招牌汤底
个汤底好味到就咁渌啲牛肉唔洗点酱料已经好正~

同朋友都话估唔到系旺角都可以食到好出色既香港沙嗲火锅
虽然系任食既价钱 但系散叫既高级质素😍
✨手切谷饲牛板腱
✨手切极品封门柳
✨手切安格斯三角肩肉
✨手切极上牛小排
✨西班牙黑毛猪肉

同朋友点左好多碟
仲有各式各样饺子同丸类可以叫~
食到尾仲会有碗糖水😆

职员都好友善 👍🏻