我对尖沙咀的印象系以商厦同名店为先,都系以集团式经营的食肆较多。呢次想约朋友去呢间尖沙咀中段位置的食日式铁板烧为主。今次朋友带我去呢间铁板烧餐厅令我对呢头美食店刷新左美食既印象😍❤️❤️盐焗马友鱼系由师傅自己系客人面前煎的,鱼皮煎得十分焦香的,而且有银杏味再混合马友鱼的鱼味,听到煎时的声效,完全系享受,上碟后,马友鱼的鲜嫩配上简单的盐作调味,非常美味👍👍🌟🌟见到师傅用佢多年的烹调技术在预备其他客人的铁板赖尿虾,好神奇,佢可以好快咁完全一道出色的菜式,真的叹为观止,我急唔住都叫左一碟来试,很好味!🗣️🗣️❤️❤️A5佐贺和牛,和牛被师傅煎的焦气的,和牛的香气噗鼻,到我枱前,开动时,和牛入口,软软的,真的好好食!唔系夸张,真的系好正,值得一试🤤🤤完结整餐后,我完全明白点解呢间好评特别多,我估计会每个月就会黎光顾啦,推荐给大家!😇
❤️❤️盐焗马友鱼