2017-02-22 291 浏览
近肥姐旁边呢间韩式小食都好正嫁,我自己觉得好食适度仲高过旁边排晒队嘅肥姐。我嗌左几样野食,星星炸鸡,部队拉面($38),蜜糖牛油薯仔($28),韩式热狗($28)。各样都好食,星星炸鸡好食好脆,而且加左特别酱料,增加味道。最正系热辣辣,入面鸡仲系有肉汁嘅,吾错吾错。而部队拉面平时一大盆起码两人先一齐食得完,不过呢度有得小size过下口引,有泡菜肠仔等,辣辣地几惹味。蜜糖牛油薯仔都系我岩嘅口味,因为原本我都好喜欢薯仔,加左蜜糖都系第一次咁食,佢系用粒粒细细粒嘅薯仔,连皮食嘅,加了少少香叶碎,不过就食吾出牛油味,如果多返d牛油就更好啦。最后韩式热狗都几好食,个外貌好吸引,出面加左糖粉,外面脆仆仆,加左酱料,好味道丫,一定要试下。