2021-08-04 203 浏览
住系大西北好少会出到九龙, 难得今次做完Facial,又见吾系好饿,就去试试佢喇!去到门口咁岩有人俾完钱,接住就到我order喇~总共有4个size: Jumbo $30(1款味) ,Mega $35(2款味), Giga(3款味)同Tera(4款味)有6款口味可以拣 , 分传统同时令口味 : 芝士味 , 酸忌廉洋葱味, BBQ味, 辣BBQ味, 田园沙拉酱车打芝士味 同埋粟米味由于店员想等埋我落order先一次过炸薯条, 所以我无睇清楚就叫左Jumbo - 田园沙拉酱车打芝士味...到俾完钱既时候先发现, 原来Mega都只系加多$5, 仲可以拣多只味☹️☹️☹️等左大约3分钟, 薯条就炸完, 跟住见到店员摩打手咁将薯条同𢳂啲粉落个筒入面, 跟住筒入面既薯条同粉就好似洗衣机咁搅下搅下~成个过程好快, 吾驶2分钟到我就有我既薯条食喇!系攞餐既旁边, 铺头系有预备到纸巾同竹签~好贴心, 咁就吾驶食到成手都系喇!不过可能佢太高速咁搅啲薯条同粉, 佢以吾系条条都痴满味粉🥲尼只味我觉得甜甜地咸咸地, 芝士味吾系太strong, 都吾差既!最开心系食到即炸既薯条, 热辣辣先好食!!!系等紧既时候见到佢有
去到门口咁岩有人俾完钱,接住就到我order喇~
等左大约3分钟, 薯条就炸完,

成个过程好快, 吾驶2分钟到我就有我既薯条食喇!
田园沙拉酱车打芝士味
不过可能佢太高速咁搅啲薯条同粉, 佢以吾系条条都痴满味粉🥲
最开心系食到即炸既薯条, 热辣辣先好食!!!

系等紧既时候见到佢有得1袋薯条+2包味粉咁买反屋企自己整, 不过谂起无炸炉得气炸...
气炸既薯条硬系差咁啲~所以打消左个念头
2021-08-01